Bio-Tone 120 st

  • 541 kr

Använd Bio-Tone när du tränar och för att behålla formen! Exklusiva NeoLife SPORT Bio-Tone innehåller aminosyrorna L-Arginin, L-Ornitin och L-Tyrosin samt det v

Artikelnummer: 935
Leverantör: Neolife
Dela

Använd Bio-Tone när du tränar och för att behålla formen! Exklusiva NeoLife SPORT Bio-Tone innehåller aminosyrorna L-Arginin, L-Ornitin och L-Tyrosin samt det väsentliga näringsämnet Cholin och Inositol, ett viktigt näringsämne som finns i alla celler. Oavsett om syftet är att bli mer trimmad, få mer energi eller bli fysiskt starkare, är en väl fungerande metabolism nyckeln till effektiv muskeluppbyggnad och återhämtning från sport eller från en fartfylld daglig rutin.

L-Arginin är en avgörande essentiell aminosyra, vilket innebär att det är viktigt att det finns med i din kost. Detta på grund av att de fysiologiska kraven på återhämtning kan resultera i att kroppen behöver mer av det än vad den själv kan producera.

L-Ornitin är en icke-essentiell aminosyra, skapad från nedbrytningen av L-arginin. Ornitin är avgörande för processen att avlägsna ammoniak från blodet. I njurarna kan ornitin omvandlas tillbaka till arginin och kan på så sätt även vara till fördel för kroppen som arginin.

L-Tyrosin är en icke-essentiell aminosyra som produceras kroppen från fenylalanin. Tyrosin behövs för att göra adrenalhormonerna epinefrin (adrenalin), norepinefrin (noradrenalin) och signalsubstansen dopamin.

Cholin är ett essentiellt näringsämne som bidrar till normal homocystein-metabolism och för att upprätthålla den normala leverfunktionen. Det anses vara en lipotropisk faktor och arbetar tillsammans med andra näringsämnen för att bidra till normal lipidmetabolism. Det är också nödvändigt för centrala nervsystemets struktur och funktion, där det ingår i membran och "minnets" -signalsubstans, acetylkolin.

Inositol är ett näringsämne som finns i varje cell och har viktiga funktioner som budbärare av substanser. Det är en viktig komponent i cellmembranets fosfolipider.

• Inga potentiellt farliga stimulerande medel
• Inget artificiellt! Innehåller inga artificiella färgämnen, smakämnen, sötningsmedel eller konserveringsmedel.
• Innehåller inget ämne som för närvarande är förbjudet av International Olympic Committee och World Anti-Doping Agency.