Magnesium Complex, 60st

  • 237 kr

Magnesium spelar en viktig roll i normala kroppsfunktioner och är nödvändigt för över 700 biokemiska reaktioner i kroppen. Neo Life Magnesium Complex ger 300 mg

Lagersaldo:
Artikelnummer: 805
Leverantör: Neolife
Dela

Magnesium spelar en viktig roll i normala kroppsfunktioner och är nödvändigt för över 700 biokemiska reaktioner i kroppen. Neo Life Magnesium Complex ger 300 mg magnesium per två tabletter.

Magnesium bidrar till normal muskelfunktion och till normal funktion av nervsystemet och till normal proteinsyntes. Det bidrar till normal energiomsättning och till minskad trötthet och utmattning. Magnesium behövs även tillsammans med kalcium och D-vitamin för att upprätta normal benstomme.

Neo Lifes Tri-Mag blandning ger 300 mg magnesium per två tabletter från tre huvudkällor:
Kelaterat magnesium med dubbla aminosyror bundet till glycin, Tri-magnesiumcitrat och Magnesiumoxid.

Neo Lifes Phyto Mag blandning är en proprietär blandning av naturliga obehandlade ingredienser; betor, grönkål, broccoli och rädisor, födoämnen där växtbaserade näringsämnen gör nytta och är naturliga källor till magnesium.

100% vegansk
Magnesium Complex tillverkas helt utan animaliska ingredienser och uppfyller de strikta källkriterier som vegetarianer/veganer kan förvänta sig när de tar kosttillskott.

Använder en teknik för att främja snabb upplösning och maximal absorption.