CoQ10 60 st

  • 602 kr

Ladda dina celler med CoQ10 från naturliga källor. NeoLife använder de mest avancerade biogeniska teknologier för att producera en naturlig CoQ10, 100 mg per po

Artikelnummer: 930
Leverantör: Neolife
Dela

Ladda dina celler med CoQ10 från naturliga källor. NeoLife använder de mest avancerade biogeniska teknologier för att producera en naturlig CoQ10, 100 mg per portion, som levereras med hög biotillgänglighet i kombination med en unik profil av viktiga “partnernäringsämnen”. - Några kost- och livsstilsmönster samt receptbelagda läkemedelsbehandlingar är kända för att på ett onaturligt sätt minska nivåerna av CoQ10. Det finns många goda anledningar till att använda ett kosttillskott med CoQ10.Nivåerna av CoQ10 är kända för att naturligt minska med åldern, antingen genom mindre effektiv produktion (biosyntes) i kroppen och/eller genom ett ökat metaboliskt behov. Vår naturliga produktion av CoQ10 saktar ner när vi åldras, ofta med över 50% vid 50 års ålder.

Några kost- och livsstilsmönster samt receptbelagda läkemedelsbehandlingar är kända för att på ett onaturligt sätt minska nivåerna av CoQ10.
Särskilt oroande är kolesterolsänkande läkemedel, som allmänt kallas ”statiner”, som är kända för att störa CoQ10s naturliga biosyntes i kroppen. Detta är anledningarna till varför vi behöver ett CoQ10 kosttillskott.

NeoLife CoQ10 levererar:
• Exklusiv NeoLife fyto-lipid och sterolblandning, från fullkornslipider och steroler;
• NeoLifes egen unika poly-fenolblandning som består av naturliga poly-fenoler från fullvärdig kost samt resveratrol från röda druvor;
• L-cystein, den viktiga aminosyran som behövs för cellulär biosyntes av glutation;
• Andra viktiga ingredienser; solroslecitin, triglycerider med medellång kedja (MCT) från kokosnötolja, riskliolja stödjer CoQ10 absorption.
• Unik teknologi för inkapsling: Upplösning startar på bara 2 minuter, vilket främjar en snabb absorption.