UpBeet

  • 937 kr

UpBeet är det perfekta tillskottet före träning genom att tillföra 60 mg kostnitrater per portion, från en blandning av frukt och grönsaker.UpBeet ger en blandn

Lagersaldo: 1
Artikelnummer: 840
Leverantör: Neolife
Dela

UpBeet är det perfekta tillskottet före träning genom att tillföra 60 mg kostnitrater per portion, från en blandning av frukt och grönsaker.

UpBeet ger en blandning av rödbetor, grönkål, granatäpplen och apelsiner alla kända för att stödja kroppen under fysisk aktivitet och allmänt välbefinnande.

Vegansk och glutenfri.

Utformad för prestation.
• Kombinationen av rödbetor och grönkål ger fytonäringsämnen och ett överflöd av kostnitrater för att stödja uthållighet och styrka.
• Granatäpple och apelsiner är en bra källa till polymetoxiflavoner, för uthållighet och återhämtning efter träning.

Utformad för absorption.
Dryckesblandningen ökar biotillgängligheten genom att absorptionen startar redan i munnen för att sedan fortsätta i magen med saliven. Det gör att absorptionen blir mer effektiv jämfört med att ta kostnitrater i tablettform.

Enkel och bekväm portionsförpackning.
Varje box innehåller 30 portionsförpackningar med pulver som snabbt löser upp sig i vatten, vilket gör att de enkelt och bekvämt passar in i en aktiv livsstil. Lägg några i gymväskan, ta med dem på vandringen eller på resan.

Utsökt naturlig bärsmak. Ger rödbetans fördelar i en härlig naturlig bärsmak.