Rejuvenating Rich Cream, 50ml

  • 695 kr

Ekologiskt certifierade Rejuvenating Rich Cream är en lyxig, djupt närande kräm som återfuktar huden och minskar uppkomsten av fina linjer och rynkor. Kliniskt

Lagersaldo:
Artikelnummer: 369
Leverantör: Neolife
Dela

Ekologiskt certifierade Rejuvenating Rich Cream är en lyxig, djupt närande kräm som återfuktar huden och minskar uppkomsten av fina linjer och rynkor. Kliniskt bevisad minska rynkor med upp till 38% på bara 4 veckor!*


■ Ekologiskt certifierad

■ pH 4.9

■ Kliniskt testad

■ 100% vegans

■ Icke-komedogen


Denna unika kräm använder kraften i Risp, C-vitamin, hyaluronsyra och marina växter för att minimera uppkomsten av tecken på för tidigt åldrande.

Marina växter har parats ihop med utvalda växtingredienser och essentiella oljor för att ta fram det bästa i din hud. 


*Kliniskt bevisad minskning av framträdandet av rynkors djup och längd efter fyra veckors daglig användning. Individuella resultat kan variera.

onas, en marin polysackarid från phytoplankton , bidrar till att förebygga uppkomsten av fina linjer och rynkor.

• Knöltång (Ascophyllum nodosum) och Finger tare (Laminaria digitata) har skyddande näringsämnen med egenskaper som ger återfuktande och uppstramande effekter.


Rejuvenation Rich Cream innehåller även hyaluronsyra,ett kraftfullt återfuktande ämne och C-vitamin för att tillföra antioxidanter. En närande lipidblandning och essentiella oljor reducerar fuktförlust och har en avslappnande och lugnande effekt.


Instruktioner:

Applicera en liten mängd Rejuvenating Rich Cream som det sista steget i din rengöringsrutin med Nutriance Organic. Använd dagligen, morgon och kväll för optimal effekt.


De ingredienser och tillverkningsmetoder som används, med strikta kvalitetsnormer och strikta miljönormer, möjliggör att Nutriance Organic hudvårdsserie kan certifieras enligt de höga kraven för COSMOS ORGANIC certifiering genom ECOCERT GREENLIFE certifieringskrav.