SOLSKEN I EN BURK - STÄRK DIG MED D-VITAMIN!

  • 215 kr

Vår Erbjudande gäller till den 30-4-2024 SOLSKEN I EN BURK - STÄRK DIG MED D-VITAMIN! Saknar du solljuset? Låt inte säsongens mörker få dig på fall!Ök

Artikelnummer: 865A
Leverantör: Neolife
Dela

Vår Erbjudande gäller till den 30-4-2024 

SOLSKEN I EN BURK - STÄRK DIG MED D-VITAMIN! 

Saknar du solljuset? Låt inte säsongens mörker få dig på fall!
Öka dina D-vitaminnivåer och håll humöret uppe med vårt Vegan D-tillskott,

 som håller dig pigg och stark året runt, oavsett väder!

Varför D-vitamin?
Våra kroppar behöver detta viktiga näringsämne för att bygga upp och bibehålla starka ben, tänder och muskler. Det bidrar också till immunsystemets normala funktion.

Tillskott av D-vitamin
Vi får normalt i oss 10-20 procent av vårt D-vitamin via kosten, medan övriga 80-90 procent bildas naturligt i huden när vi utsätts för solljus. Men mindre solsken innebär mindre produktion av D-vitamin. Vegan D kan hjälpa dig att hålla ditt välbefinnande på topp, även när solen lyser med sin frånvaro.

NeoLife Vegan D 
NeoLife Vegan D är ett unikt växtbaserat D-vitamintillskott med högt innehåll av vitamin D3 och D2, perfekt som komplement till din normala kost. Innehåller endast naturligt framställda och fullvärdiga kostbaserade ingredienser. Ett utmärkt val för att hålla dina D-vitaminnivåer på topp, på ett naturligt och säkert sätt!

Pålitligt varumärke - Grundat i naturen, uppbackat av vetenskap.
Med decennier av expertis inom kosttillskott är NeoLife ett pålitligt namn i branschen. Våra produkter är kvalitets- och säkerhetsgaranterade av NeoLife Scientific Advisory Board, ett världsomspännande nätverk av ledande forskare.

VEGAN D - SOLSKENSPRODUKTEN!