Chelated Zinc, 90st

  • 243 kr

Zink behövs i cirka 300 enzymer i kroppen och är involverat i många viktiga kroppsfunktioner. Det bidrar till immunsystemets normala funktion och till att skydd

Lagersaldo: 2
Artikelnummer: 830
Leverantör: Neolife
Dela

Zink behövs i cirka 300 enzymer i kroppen och är involverat i många viktiga kroppsfunktioner. Det bidrar till immunsystemets normala funktion och till att skydda celler mot oxidative stress. Det är också ett viktigt näringsämne för att bibehålla normalitet i hud, hår, naglar och synförmåga samt normal fertilitet och reproduktion. Neo Life Chelated Zinc ger zink med hög renhet och styrka samt är kelaterat med aminosyrorna glycin och mentioning för ett optimalt upptag genom tarmen.


VARFÖR ZINK? - Zink är viktigt för att det bidrar till normal protein- och DNA-syntes. - Zink bidrar till immunsystemets normala funktion och till att skydda cellerna mot oxidative stress. - Zink bidrar till normal omsättning av mikronäringsämnen, inklusive kolhydrater och fettsyror. - Zink bidrar till att bibehålla normala testosteron nivåer i blodet och bidrar till normal fertilitet och reproduktion. - Zink bidrar till normal omsättning av A-vitamin och bidrar till att bibehålla normal synförmåga. - Zink bidrar till att bibehålla normal kognitiv funktion. - Zink bidrar till att bibehålla normal benstomme och hud, normalt hår och normala naglar.


Eftersom kött och skaldjur är de bästa källorna för zink, tenderar kosten för vegetarianer och personer som äter lite kött, innehålla en lägre nivå av zink än det rekommenderade dagliga intaget och dessutom innehålla en hel del absorptionshämmande faktorer.