Ekologiska hudvårdsprodukter Gävleborg

Välkommen hit till RH Produktkonsult! Vårt företag arbetar huvudsakligen med ekologiska produkter, bland annat ekologiska hudvårdsprodukter från Nutriance. I vår webbutik hittar ni allt från ansiktsvatten till serum, alla produkter är certifierade ekologiska hudvårdsprodukter. Vi har ingen fysisk butik utan allt sker online. Med tanke på att vi har en webbutik vänder vi oss till hela Sverige, däribland Gävleborg med flera.

Produkterna vi arbetar med och erbjuder är välbeprövade och har funnits på marknaden under en lång tid. Som företag arbetar vi mot att erbjuda högkvalitativa produkter som har så liten inverkan på miljön som möjligt. 

Skulle ni vilja läsa mer om hudvårdsprodukterna som vi erbjuder kan ni läsa mer här, där hittar ni de produkterna vi erbjuder samt mer information om respektive produkt. Det finns produkter för olika hudtyper, fet, normal, torr, kombinerad hy samt alla hydtyper. Många av produkterna är milda och snälla mot huden, dessutom är många veganska och icke djurtestade. I informationstexten finns det även instruktioner för användning för många av produkterna.

Om du trots informationstexterna inte får den informationen du söker kring produkterna är du varmt välkommen att ta kontakt med oss. Vi vill alltid ge våra kunder den bästa servicen och vi vill även att du som kund vet vad du köper. Därmed kan du kontakta oss för att få svar på de frågor du har, oavsett om det gäller produkterna, leverans, eller något annat. Vad som gäller när ni handlar från oss hittar ni under köpvillkor.

Varmt välkommen att handla ekologiska hudvårdsprodukter hos oss!