Omega 3 Jämtland, Norrbotten, Gävleborg

Välkommen hit till RH Produktkonsult! Vårt företag arbetar huvudsakligen med ekologiska produkter men även kosttillskott från NeoLife, bland annat omega 3 innehållande fiskolja. I vår webbutik hittar ni allt från omega 3 i forma av kapslar. Vi har ingen fysisk butik utan allt sker online. Med tanke på att vi har en webbutik vänder vi oss till hela Sverige, däribland Jämtland, Gävleborg och Norrbotten med flera.

Produkterna vi arbetar med och erbjuder är välbeprövade och har funnits på marknaden under en lång tid. Som företag arbetar vi med att erbjuda högkvalitativa produkter som har så liten inverkan på miljön som möjligt. 

Genom dessa omega 3-kapslar ökar du innehållet av omega 3-fettsyrorna i din kost. Kapslarna innehåller EPA och DHA, vilket bland annat bidrar till hjärtats normala funktion. Skulle ni vilja veta mer om våra omega 3-tillskott kan ni läsa mer här. Utöver detta erbjuder vi även andra kosttillskott som finns att läsa om här på hemsidan.

Om du trots informationstexterna inte får den informationen du söker kring produkterna är du varmt välkommen att ta kontakt med oss. Vi vill alltid ge våra kunder den bästa servicen och vi vill även att du som kund vet vad du köper. Därmed kan du kontakta oss för att få svar på de frågor du har, oavsett om det gäller produkterna, leverans, eller något annat. Vad som gäller när ni handlar från oss hittar ni under köpvillkor.

Varmt välkommen att handla kosttillskott hos oss!