Rengöringsprodukter Blekinge, Gävleborg, Jämtland

Välkommen hit till RH Produktkonsult! Vårt företag arbetar huvudsakligen med miljövänliga och ekologiska produkter, bland annat rengöringsprodukter. I vår webbutik hittar ni allt från tvättmedel och sköljmedel till allrengöring. Vi har ingen fysisk butik utan allt sker online. Med tanke på att vi har en webbutik vänder vi oss till hela Sverige, däribland Gävleborg, Jämtland och Blekinge med flera.

Produkterna vi arbetar med och erbjuder är välbeprövade och har funnits på marknaden under en lång tid. Som företag arbetar vi mot att erbjuda högkvalitativa produkter som har så liten inverkan på miljön som möjligt. 

Skulle ni vilja läsa mer om rengöringsprodukterna som vi erbjuder kan ni läsa mer här, där hittar ni de produkterna vi erbjuder samt mer information om respektive produkt. Det finns produkter för många tillfällen, bland annat tvätt, disk och övrig rengöring. I informationstexten finns det som sagt närmare information om respektive produkt, och vad du kan använda dem till.

Om du trots informationstexterna inte får den informationen du söker kring produkterna är du varmt välkommen att ta kontakt med oss. Vi vill alltid ge våra kunder den bästa servicen och vi vill även att du som kund vet vad du köper. Därmed kan du kontakta oss för att få svar på de frågor du har, oavsett om det gäller produkterna, leverans, eller något annat. Vad som gäller när ni handlar från oss hittar ni under köpvillkor.

Varmt välkommen att handla rengöringsprodukter hos oss!